0
Aktuális sorozatok listázása

Sok sorozatot nézek, már általában nem is tudom követni, hogy miket, így praktikus lenne egy olyan funkció, ahol kilistázhatnám a nem befejezett sorozatokat, amiket nézek.
Esetlegesen plusz funkcióként pedig azt is írhatná, hogy mi a következő rész az adott sorozatból.


1
Sorozatoknál legyen külön Gyártó és Distributor(TV csatorna) opció

Ázsiai sorozatoknál (és gondolom az összes többinél is) gyakran probléma, hogy a Gyártóhoz a megrendelő TV csatorna(Distributor) van megadva és nem maga a Gyártó cég. Beszélgettünk róla és legtöbben azért adtuk meg a TV csatornát, mert azt többen ismerik és arra jobban szűrnek az emberek, mint a Gyártó Cégekre és mivel nincs külön opció rá (se a felviteli adatlapnál, sem később a stábtagnál nem lehet TV csatornát vagy Distributort megadni).


18
Sorozatnézéskor, amikor Frissbe kerül a nézés, lehetőség szerint ne az évad+epizód száma jelenjen meg, hanem - ha van - akkor az adott rész CÍME.

Sok sorozat esetében vannak a részeknek külön címei is, és amikor valaki megjegyzést fűz egy-egy epizódhoz, nekem első blikkre semmit nem mond, mire gondol. Könnyebbség lenne, ha egyből lehetne látni, hogy az melyik történet is volt a sok közül... :-)