0
Richard Gere plecsni

Elég népszerű színésznek tartom, ezért gondoltam ő is kaphatna kitüntetést. Köszi.


0
Japánfilm-rajongó plecsni

Szeretnék kérni az Angolfilm-rajongó és a Magyarfilm-rajongó mintájára, Japánfilm-rajongó plecsnit. Remélem itt kellett ezt kérni! Köszönöm.


-6
Művészek kitüntetéseinek "precízebbé tétele"

Bevallom, nem nagyon értem, hogy mi alapján kerül meghatározásra a művészeknél a "nézési minimum", sok esetben meglehetősen ésszerűtlenek a számok... Emiatt IS gondoltam egy olyat, hogy jó lenne, ha az új filmekkel arányosan automatikusan növekedne az ún. "kitüntetési minimum" is, vagyis, hiába szerzi meg valaki XY plecsnijét, attól még lehessen el is veszíteni azt, mondván, "nem méltó már rá". Vagy legyenek itt is kategóriák. Nem találom igazságosnak, hogyha egy művésznek pl. kb. 90 felvitt filmje van a Snitten, de 38 nézésért már jár a plecsni, holott könnyen lehet, hogy a kitüntetés-tulajdonosok közül egyik-másik a 38 film kétszeresét is látta, sőt, akár adott művész munkásságának (közel) 100%-át...
És egy pillanatra visszakanyarodnék az első gondolathoz - egy példával: adott 3 művész. Mindegyikük munkássága szinte számra megegyezik (perpill): kb. 90-90 film. A különbség a koruk. Az egyik 40-es, a másik 50-es, a harmadik 60-as. Mégis a legfiatalabbnál van a legmagasabb elvárás (50 film). Pedig pl. Oscarja sincs, míg a másik kettőnek van. (És az elvárás náluk meg 38 film - 43 film.)
Szóval tényleg nem értem. :D (Elnézést a kisregényért. :))


8
Lehessen műfajt és címkéket kapcsolni a kihívásokhoz
Kija 166d iktatva bővebben

Sok esetben a kihívások nem konkrét filmekre vagy művészek munkájára fókuszálnak, hanem egy-egy műfaj vagy címke alatt található filmekre, ezekre egyszerűbb lenne rákeresni, ha csatolni lehetne őket a kihívásokhoz.


14
Várólista elemek összevetése a snittes kitűntetésekkel

Jó lenne ha a várólistámon szereplő filmek közül ki tudnám szűrni azokat, amikkel snittes kitüntetést is szerezhetek a benne szereplő színész miatt.


-2
Winona Ryder snittes kitüntetés
Linire 299d iktatva

1
Nicole Kidman snittes kitüntetés
Linire 299d iktatva

-2
Ethan Hawke snittes kitüntetés
Linire 299d iktatva

17
Kihívás résztvevői

Ha egy kihíváson sokan vesznek részt, és a kihívásgazda mindenkivel tudatni szeretne valamit legyen a beállításokban olyan lehetőség, hogy bekukacolva bemásolja az összes tagot, aki részt vesz a kihíváson.