1
Lehessen jelölni más nyelven megjelent verziókat

Molyon is megjelenik a könyv adatlapján, hogy eredetileg milyen címen jelent meg az adott könyv (illetve melyik évben), valamint ha egyéb nyelveken is megjelent, minden verziónak van külön adatlapja, amik között lehet navigálni. Ez főleg akkor lenne hasznos, ha egy filmnek csak az angol címét tudom, de magyarul szeretném várólistára tenni, vagy tudom a magyar címét, de érdekel az eredeti verzió is. Ezzel azt is külön tudom vezetni, hogy melyik filmet / sorozatot milyen nyelven néztem.


-1
Én és a film menü alatt jelenjen meg az összes korábban megnézett rész

Jelenleg csak a kedvencelés funkció látszik ez alatt a menü alatt a sorozatoknál, a korábban megnézett részek nem, függetlenül attól, hogy korábbi, csak évszámos nézés volt, vagy pontos dátumos.


2
Az eredeti bemutató évének kattinthatóvá tétele

Jó lenne, ha a bemutatási évük szerint is rá lehetne keresni a filmekre / ha eszerint is csoportosítaná őket a rendszer, így könnyebb lenne az év szerint nézős kihívásokhoz filmeket válogatni.


-7
újabb filmadatlap feltöltésének az értesítése

Az újabb filmadatlap feltöltéséről kaphassuk értesítést...


4
Lehessen kiadásokat és verziókat megadni filmeknél
Bubu 177d iktatva bővebben

A Molyon is vannak kiadások, amikben változhat az oldalszám, a kiadó, illusztrátor, fordító, stb.
Filmeknél változhatna a hossz, a képarány, 2D vagy 3D (akár a különleges mozivetítéseket is meg lehetne adni, mint az IMAX vagy a SCREENX) és hasonlók.
Illetve egy kiadásnál akár fantázianevet is meg lehetne adni, mint például a Logan című film esetében a fekete-fehér verzió a Noir kiadás nevet kapta, az előző rész, a The Wolverine korhatáros, rendezői változata Az elszabadult változat nevet kapta vagy a Mad Max: A harag útja fekete-fehér verziója a Black & Chrome Editionre lett keresztelve.
Az olyan filmeknél, mint a Star Wars klasszikus részei és a Szárnyas fejvadász lenne igazán értelme, mivel ezekből rengeteg verzió jelent meg, így könnyebben nyilván tudná tartani a felhasználó, melyik filmből melyik verzióval volt már dolga.


-1
Sorozatoknál legyen külön Gyártó és Distributor(TV csatorna) opció

Ázsiai sorozatoknál (és gondolom az összes többinél is) gyakran probléma, hogy a Gyártóhoz a megrendelő TV csatorna(Distributor) van megadva és nem maga a Gyártó cég. Beszélgettünk róla és legtöbben azért adtuk meg a TV csatornát, mert azt többen ismerik és arra jobban szűrnek az emberek, mint a Gyártó Cégekre és mivel nincs külön opció rá (se a felviteli adatlapnál, sem később a stábtagnál nem lehet TV csatornát vagy Distributort megadni).


36
A filmadatlapok és művészadatlapok minden adata legyen egy ideig szerkeszthető annak, aki azokat megadta

80
Filmek adatlapjához Zenelista

Jobb oldalon a kis dobozban lehetne egy külön hely az idézetek, karcok, stb. között, ahová a film zenéit lehet belinkelni, vagy egyszerűen megnevezni, és azokat is meg lehet csillagozni, így egy "filmzenelista" is készülhet.