-1
újabb filmadatlap feltöltésének az értesítése
doraviz 9d iktatva bővebben

Az újabb filmadatlap feltöltéséről kaphassuk értesítést...


0
Lehessen kiadásokat és verziókat megadni filmeknél
Bubu 52d iktatva bővebben

A Molyon is vannak kiadások, amikben változhat az oldalszám, a kiadó, illusztrátor, fordító, stb.
Filmeknél változhatna a hossz, a képarány, 2D vagy 3D (akár a különleges mozivetítéseket is meg lehetne adni, mint az IMAX vagy a SCREENX) és hasonlók.
Illetve egy kiadásnál akár fantázianevet is meg lehetne adni, mint például a Logan című film esetében a fekete-fehér verzió a Noir kiadás nevet kapta, az előző rész, a The Wolverine korhatáros, rendezői változata Az elszabadult változat nevet kapta vagy a Mad Max: A harag útja fekete-fehér verziója a Black & Chrome Editionre lett keresztelve.
Az olyan filmeknél, mint a Star Wars klasszikus részei és a Szárnyas fejvadász lenne igazán értelme, mivel ezekből rengeteg verzió jelent meg, így könnyebben nyilván tudná tartani a felhasználó, melyik filmből melyik verzióval volt már dolga.


2
Sorozatoknál legyen külön Gyártó és Distributor(TV csatorna) opció

Ázsiai sorozatoknál (és gondolom az összes többinél is) gyakran probléma, hogy a Gyártóhoz a megrendelő TV csatorna(Distributor) van megadva és nem maga a Gyártó cég. Beszélgettünk róla és legtöbben azért adtuk meg a TV csatornát, mert azt többen ismerik és arra jobban szűrnek az emberek, mint a Gyártó Cégekre és mivel nincs külön opció rá (se a felviteli adatlapnál, sem később a stábtagnál nem lehet TV csatornát vagy Distributort megadni).


34
A filmadatlapok és művészadatlapok minden adata legyen egy ideig szerkeszthető annak, aki azokat megadta

80
Filmek adatlapjához Zenelista

Jobb oldalon a kis dobozban lehetne egy külön hely az idézetek, karcok, stb. között, ahová a film zenéit lehet belinkelni, vagy egyszerűen megnevezni, és azokat is meg lehet csillagozni, így egy "filmzenelista" is készülhet.