4
Stanley Kubrick plecsni
Revan 20d iktatva bővebben

Szeretném javasolni a júliusi plecsnisek közé Stanley Kubrick-ot, a munkássága bőven megérdemli.


0
Taron Egerton- kitüntetés
Kstimi 35d iktatva

0
Richard Madden- kitüntetés
Kstimi 35d iktatva

8
Kitüntetések (legalább) 3 sorban

Lehet, egyedül vagyok ezzel, de annyi gyönyörű plecsni van itt snitten, hogy már alig bírom válogatni, melyik 16 látszódjon. Ezért arra gondoltam hogy esetleg látszódhatnának 3 sorban is... Vagy hogy egy tag maga állítsa be, hogy mennyit szeretne mutatni. Mondjuk egy lenyíló menüben válasszon, hogy mennyit akar mutatni.


0
Louis de Funès

Javasolnám a júliusi kitüntetések közé az egyik legnagyobb nevettetőt.


8
Fantasy-rajongó plecsni

1
Walt Disney plecsni
Detty89 101d iktatva

4
Marvel kitüntetés

Lehetne egy Snittes kitüntetés, ami x mennyiségű Marvel film megnézése után jár.


2
Be lehessen állítani kezdőidőpontot is a kihívásoknál
Bubu 191d iktatva bővebben

Szezonális kihívások esetében jól jönne az ilyesmi. Persze úgy lenne értelme, ha nem hosszú idő állna így rendelkezésre. Mondjuk, egy hónappal a létrehozás után kezdődhetne a kihívás.


-6
Koreai színész plecsnik

A Dorama zónában Tessie által felvetett kérdésre reagálva az alábbi ismertebb koreai színészeknek lehetnének rajongói plecsniei: Rain, Song Seung Heon, Park Shin Hye, Park Min Young, Ji Sung, Kim Soo Hyun, Sung Dong Il, Lee Jong Suk, Kim Hae Sook, Song Joong Ki, Lee Joon Gi, Ha Ji Won, Park Bo Gum, Lee Min Ho (1987-).


-4
Kitüntetés a korábbi évekre vonatkozóan

A korábbi években megnézett filmekért/sorozatokért is lehessen kitüntetést kapni. Ha mondjuk valaki 2015-ben megnézett 100 sorozatrészt vagy filmet, azért is megkapja a plecsnit.


-3
Sophie Marceau plecsni
Charlotte 249d iktatva

-2
Meg Ryan plecsni
Charlotte 249d iktatva

-2
Tom Cruise plecsni
Alaszka 257d iktatva

-2
Richard Gere plecsni

Elég népszerű színésznek tartom, ezért gondoltam ő is kaphatna kitüntetést. Köszi.


-10
Művészek kitüntetéseinek "precízebbé tétele"

Bevallom, nem nagyon értem, hogy mi alapján kerül meghatározásra a művészeknél a "nézési minimum", sok esetben meglehetősen ésszerűtlenek a számok... Emiatt IS gondoltam egy olyat, hogy jó lenne, ha az új filmekkel arányosan automatikusan növekedne az ún. "kitüntetési minimum" is, vagyis, hiába szerzi meg valaki XY plecsnijét, attól még lehessen el is veszíteni azt, mondván, "nem méltó már rá". Vagy legyenek itt is kategóriák. Nem találom igazságosnak, hogyha egy művésznek pl. kb. 90 felvitt filmje van a Snitten, de 38 nézésért már jár a plecsni, holott könnyen lehet, hogy a kitüntetés-tulajdonosok közül egyik-másik a 38 film kétszeresét is látta, sőt, akár adott művész munkásságának (közel) 100%-át...
És egy pillanatra visszakanyarodnék az első gondolathoz - egy példával: adott 3 művész. Mindegyikük munkássága szinte számra megegyezik (perpill): kb. 90-90 film. A különbség a koruk. Az egyik 40-es, a másik 50-es, a harmadik 60-as. Mégis a legfiatalabbnál van a legmagasabb elvárás (50 film). Pedig pl. Oscarja sincs, míg a másik kettőnek van. (És az elvárás náluk meg 38 film - 43 film.)
Szóval tényleg nem értem. :D (Elnézést a kisregényért. :))


15
Lehessen műfajt és címkéket kapcsolni a kihívásokhoz
Kija 415d iktatva bővebben

Sok esetben a kihívások nem konkrét filmekre vagy művészek munkájára fókuszálnak, hanem egy-egy műfaj vagy címke alatt található filmekre, ezekre egyszerűbb lenne rákeresni, ha csatolni lehetne őket a kihívásokhoz.


20
Várólista elemek összevetése a snittes kitűntetésekkel

Jó lenne ha a várólistámon szereplő filmek közül ki tudnám szűrni azokat, amikkel snittes kitüntetést is szerezhetek a benne szereplő színész miatt.


-3
Winona Ryder snittes kitüntetés
Linire 547d iktatva

-3
Ethan Hawke snittes kitüntetés
Linire 548d iktatva