10
Automatikus plakátcsere

Néhány sorozatkövető applikációban vagy ezekhez tartozó weboldalon egy bizonyos sorozat adatlapján mindig a legfrissebb plakát jelenik meg.
Az ötletem a következő:
- lehessen a plakátokat évadok szerint csoportosítani. Mikor valaki feltölt egy új plakátot, kiválasztja, hogy melyik évadhoz tartozik.
- ezután, ha az adott sorozat a harmadik évadnál tart például, akkor a harmadik évados plakátok közül jelenik meg egy. A legutoljára feltöltött például.

Vélemények


6

Szerintem egy sorozatnál az eredeti plakát a mérvadó. Az újak lehetnek akár spoileresek is. Ha valaki újonnan áll neki egy sorozatnak, akkor mindenképpen az első plakát(ok) reprezentálják a sorozatot számára, amíg nem lép évadot.


1

Engem ez mondjuk a sorozatoknál annyira nem zavar (mármint az évadok plakátja), de filmeknél már jobban. Például, ha én feltöltök egy filmet ( egy évados sorozatot), de még nincs hivatalos plakát azt nem töltöm fel, de már többször belefutottam, hogy valakit zavar, hogy nincs plakát és vesz egy trailer képet vagy fene tudja honnan és azt tölti fel plakátként. Utána meg csak hibaüzenettel kérhetem meg az admint, hogy rakja át a rendes plakátra, ha megjelenik a hivatalos plakát és feltöltöm a filmhez (mert ugye amiket feltöltök utána is figyelem a sorsát és ha új infó van hozzáadom az adatlaphoz). Talán a megoldás az lenne, ha az utolsó feltöltöttet venné alapnak vagy jobbra-balra nyíllal lehetne a feltöltött plakátok között válogatni és profilhoz mentené a változtatást. (persze tudom ezt leprogramozni hatalmas munka lehet, ha egyáltalán le lehet>


1

Azon gondolkoztam, hogy talán itt is megoldás lehetne, mint a filmeknél a leírás. A legtöbb kedvencelést tenné aktuálissá .