-1
Sorozatoknál legyen külön Gyártó és Distributor(TV csatorna) opció

Ázsiai sorozatoknál (és gondolom az összes többinél is) gyakran probléma, hogy a Gyártóhoz a megrendelő TV csatorna(Distributor) van megadva és nem maga a Gyártó cég. Beszélgettünk róla és legtöbben azért adtuk meg a TV csatornát, mert azt többen ismerik és arra jobban szűrnek az emberek, mint a Gyártó Cégekre és mivel nincs külön opció rá (se a felviteli adatlapnál, sem később a stábtagnál nem lehet TV csatornát vagy Distributort megadni).

Vélemények


3

+ Esetleg, ahogy a gyártónál is van, lehessen a tévécsatornánál többet megadni vesszővel elválasztva (hogy az eredeti nyelven sugárzás csatornája meg mondjuk a magyar is szerepelhessen az adatlapon.)


1

Szerintem nem kéne csak sorozatok miatt (főleg nem csak ázsiai sorozatok miatt) bevezetni a tévécsatornák/forgalmazók jelzését, akkor már univerzális kéne, hogy legyen.


1

Ezért is írtam (és gondolom az összes többinél is) :P Igazából engem nem zavar, ha a Gyártónál a tv csatorna van, de alapvetően Hanának és a többieknek igazuk van, hogy a TV csatorna, aki megrendel egy sorozatot nem feltétlenül a gyártó is:) Az okosok biztos kitalálják, hogyan is lehet ezt megoldani a Snitt rendszerével:) Természetes, hogy vagy minden sorozatnál beteszik opciónak vagy egyiknél sem:) Ezt az adminoknak kell eldönteni megér-e ennyit, illetve egyáltalán lehetséges-e. Amennyiben beteszik soook-sok hibajelzésre készülhetnek az tuti:P